dimecres, 6 de juny del 2012

Concert de Primavera!

El dijous dia 31 de Maig els alumnes de l’ institut Juan Puig i Ferreter, els de 2n, 3r i 4t, vam anar a fer un concert al castell de la Selva del camp.
 El concert va començar tucan només les flautes els alumnes de 2n, 3r i alguns de 4t, vam tocar les següents cançons: Canon, Camins, Mama Mia i Cop de Rock. Tot seguit vam tocar tots els del conjunt instrumental de 4t que portem tot el tercer trimestre asejan les cançons per al concert de primavera, que van sortir totes mol be, les cançons que vam tocar van ser: Amelie, Pop Corn, Rolling in the Deep, Colores en el viento i Lo más vital. 
Finalment totes les flautes i el conjunt instrumental tots junts: Titànic, aprofitant de que tot just aquet any fa 100 anys, i Viva la Vida.
Al acabar el concert tots els alumnes de 4t li vam regalar a la nostre professora Adelaida un ram de flors que li va agradar molt i que es va emocionar.
Cal dir que aquest concert a sigut el que més m'ha agradat, ja que es l’últim que he fet i ha sigut mol entretingut i divertit ansejar cada dia d'aquest tercer trimestre les cançons, dono les gracies a la nostre professora Adelaida i a tots el companys.